Ο καταζητούμενος Βέλγος/Μαροκινός DJ της Patong συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας στη χώρα καταγωγής του

Πατόνγκ –

Ένας καταζητούμενος υπήκοος Βελγίου / Μαρόκου που εργαζόταν ως DJ στην Πατόνγκ συνελήφθη αφού φέρεται να ενεπλάκη σε απόπειρα δολοφονίας στη χώρα καταγωγής του.

Το Βασιλικό Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης αποκάλυψε στον Τύπο την Τρίτη (23 Ιανουαρίουrd) ότι είχαν συλλάβει τον καταζητούμενο ύποπτο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Achmal, 36 ετών, Βέλγος/Μαροκινός υπήκοος, σε διαμέρισμα στο Patong.

Για τον ύποπτο είχε εκδοθεί αρχικά ένταλμα σύλληψης στο Βέλγιο. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία χωρίς άδεια και παράνομη οπλοκατοχή και πυρομαχικά. Οδηγήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών για έκδοση στο Βέλγιο.

Το Ταϊλανδικό Γραφείο Μετανάστευσης διαπίστωσε επίσης ότι ο κ. Achmal είχε εισέλθει στην Ταϊλάνδη πολλές φορές με το βελγικό διαβατήριό του. Μετά από αυτό μεταπήδησε στο μαροκινό διαβατήριό του. Έμεινε στην Μπανγκόκ, στο Σισάκετ, (βορειοανατολικά) και στο Πουκέτ. Η τρέχουσα εγγεγραμμένη διεύθυνσή του είναι στην Πατόνγκ και φέρεται να εργαζόταν ως DJ στο Πατόνγκ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.