ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε τεράστια νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Phang Nga με αυγά μέσα

Phang Nga -

Μια τεράστια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα που βρέθηκε νεκρή μπλεγμένη σε δίχτυ ψαρέματος σε παραλία της συνοικίας Mueang της Ταϊλάνδης βρέθηκε με 136 αβγά μέσα.

Η προηγούμενη ιστορία μας

Ένα δίχτυ ψαρέματος βρέθηκε μπλεγμένο γύρω από τη χελώνα που οι υπεύθυνοι του πάρκου πιστεύουν ότι είναι η αιτία θανάτου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Πραγματοποιήθηκε αυτοψία από το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) στη δερμάτινη θαλάσσια χελώνα. Αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός επειδή είχε μπλέξει σε ένα δίχτυ ψαρέματος. Οι πνεύμονές του υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Βρήκαν 136 ωάρια μέσα στις ωοθήκες της μητρικής χελώνας. Το DMCR είπε ότι αυτή είναι μια σημαντική απώλεια για τα θαλάσσια είδη. Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα κινδυνεύει να εξαφανιστεί και αναφέρεται ως προστατευόμενο ζώο στην Ταϊλάνδη.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.