ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Bentley που χρησιμοποιείται για την οδήγηση στην Πατάγια με το Lion Cub είναι εγγεγραμμένο στο Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ann Isaan Russia

Πουκέτ -

Το σεντάν Bentley που κυκλοφορούσε στην Πατάγια με ένα λιοντάρι στη θέση του συνοδηγού ήταν αρχικά ταξινομημένο στο Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Τμήμα Εθνικών Πάρκων της Ταϊλάνδης ξεκινά έρευνα για έναν αλλοδαπό άνδρα που εντοπίστηκε να οδηγεί στον δρόμο της Πατάγια με ένα Bentley, συνοδευόμενος από ένα λιοντάρι στο πίσω κάθισμα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Atthaphon Charoenchansa, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Εθνικών Πάρκων, δήλωσε στα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης ότι το πολυτελές σπορ σεντάν ανοιχτής οροφής Bentley Continental GTC είναι εγγεγραμμένο σε εταιρεία αυτοκινήτων στο Πουκέτ. Ο οδηγός φέρεται να είναι άνδρας από τη Σρι Λάνκα.

Ωστόσο, οι αξιωματικοί ελέγχουν με την εταιρεία αυτοκινήτων στο Πουκέτ για όποιον μπορεί να έχει νοικιάσει ή αγοράσει το Bentley από αυτούς.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.