Δύο πωλητές χυμών Kratom συνελήφθησαν στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Η αστυνομία συνέλαβε δύο πωλητές χυμών Kratom σε ένα τοπικό παντοπωλείο στην Patong.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Στις 20 Ιανουαρίου 2024, η ανακριτική αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν πωλητή χυμού kratom με συνολικά 315 μπουκάλια στο Moo 5, Ratsada, Mueang, Phuket.

Η αστυνομία του Πουκέτ συνέχισε να συλλαμβάνει περισσότερους πωλητές χυμών Kratom.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (23 Ιανουαρίουrd) συνέλαβαν δύο άνδρες πωλητές χυμών Kratom σε ένα τοπικό παντοπωλείο στο 50 Years Road. Από αυτούς κατασχέθηκαν συνολικά 51 μπουκάλια χυμού Kratom.

Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για πώληση χυμού kratom σε μπουκάλια χωρίς άδεια. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα προσωπικά στοιχεία των πωλητών.

Το Phuket Express σημείωσε ότι ο χυμός Kratom δεν επιτρέπεται επίσης να είναι συστατικό ή να αναμιγνύεται με άλλα τρόφιμα ή χυμούς προς πώληση. Έτσι, ακόμη και ο καθαρός χυμός Kratom σε μπουκάλι δεν επιτρέπεται να πωλείται, ειδικά σε δημόσιους δρόμους.

Οποιοσδήποτε παραβιάζει το νόμο μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση από έξι μήνες έως δύο χρόνια ή πρόστιμο από 5,000 μπατ έως 20,000 μπατ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.