Οκτώ έφηβοι επιτίθενται σε άλλους δύο εφήβους στο Wichit

Wichit -

Οκτώ έφηβοι επιτέθηκαν σε άλλους δύο εφήβους στο Wichit ενώ ηχογράφησαν ένα βίντεο κλιπ πριν το δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι το περιστατικό ξεκίνησε τη Δευτέρα αργά το βράδυ (22 Ιανουαρίουnd) μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης (23 Ιανουαρίουrd). Οι δύο έφηβοι που δέχθηκαν την επίθεση ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κ. Chalermphon, 18 ετών και ο κ. Taksanai. Και οι δύο υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία του Wichit μετά το περιστατικό.

Την Τετάρτη (24 Ιανουαρίουth) και οι οκτώ έφηβοι ύποπτοι παραδόθηκαν στην αστυνομία. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματική επίθεση. Προσωπικά στοιχεία για τους οκτώ εφήβους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αρμόδια αστυνομία.

Ένας από τους υπόπτους, ηλικίας 18 ετών, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι το άλλο μέρος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στις δύο φίλες τους, ηλικίας μόλις 12 και 14 ετών, αφού ήταν μεθυσμένες. Αυτό εξόργισε τους υπόπτους και τους έκανε να ξεκινήσουν τον καβγά.

Ωστόσο, από την ώρα του Τύπου, η αρμόδια αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για την αντικαταγγελία για σεξουαλική επίθεση.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.