Η αστυνομία του Πουκέτ συνεχίζει την καταστολή των πωλητών χυμών Kratom

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Πουκέτ συνέχισε να συλλαμβάνει περισσότερους πωλητές χυμών Kratom.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Στις 20 Ιανουαρίου 2024, η ανακριτική αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν πωλητή χυμού kratom με συνολικά 315 μπουκάλια στο Moo 5, Ratsada, Mueang, Phuket.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβε τέσσερις πωλητές χυμών Kratom στις περιοχές Thalang. Ωστόσο, η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για αυτούς.

Η αστυνομία προειδοποιεί τα τοπικά παντοπωλεία στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη ότι ο χυμός Kratom αναφέρεται ως ελεγχόμενο φυτικό προϊόν στο οποίο κάθε ελεγχόμενο φυτικό προϊόν πρέπει να λάβει άδεια από την Ταϊλανδική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων πριν από την πώληση.

Ωστόσο, ο χυμός Kratom δεν επιτρέπεται επίσης να είναι συστατικό ή να αναμιγνύεται σε άλλα τρόφιμα ή χυμούς για πώληση. Έτσι, ακόμη και ο καθαρός χυμός Kratom σε μπουκάλι δεν επιτρέπεται να πωλείται, ειδικά σε δημόσιους δρόμους.

Όποιος παραβαίνει το νόμο τιμωρείται με φυλάκιση από έξι μήνες έως δύο χρόνια ή πρόστιμο από 5,000 μπατ έως 20,000 μπατ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.