Ισραηλινός άνδρας που υπερβαίνει την παραμονή του συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού φέρεται να προσπάθησε να ληστέψει μια γυναίκα σε θάλαμο ανταλλαγής

Πατόνγκ –

Ένας Ισραηλινός που είχε υπερβεί τη διαμονή του συνελήφθη αφού φέρεται να προσπαθούσε να ληστέψει ένα πιθανό θύμα σε ένα θάλαμο ανταλλαγής στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι μια γυναίκα θύμα, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε για την προστασία της ιδιωτικής της ζωής, η οποία ήταν υπάλληλος που εργαζόταν σε θάλαμο ανταλλαγής στην οδό Phra Baramee, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Πατόνγκ. Είπε στην αστυνομία ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 31 Δεκεμβρίουst, 2023, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας αλλοδαπός προσπάθησε να τη ληστέψει στο θάλαμο ανταλλαγής.

Ο άνδρας κάλυψε το πρόσωπό του και φέρεται να την πλησίασε και την άρπαξε με τα δύο χέρια από το λαιμό. Το θύμα ούρλιαξε δυνατά και προσπάθησε να αντεπιτεθεί πριν ο ύποπτος φύγει με ταχύτητα. Δεν πήρε τίποτα από αυτήν ή από τον θάλαμο ανταλλαγής.

Η αστυνομία της Patong συνέχισε την έρευνά της και τη Δευτέρα (22 Ιανουαρίουnd) συνέλαβαν τελικά έναν 26χρονο Ισραηλινό. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για νυχτερινή κλοπή, σωματική επίθεση που προκάλεσε βλάβη στο σώμα και το μυαλό κάποιου και ότι ήταν αλλοδαπός που έμεινε πέραν της διαμονής του.

Ο Ισραηλινός παραδέχτηκε ότι προσπαθούσε να κλέψει από το θύμα, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν επιτέθηκε στο θύμα. Έχει επίσης αρνηθεί την κατηγορία νυχτερινής κλοπής καθώς λέει ότι στην πραγματικότητα δεν έκλεψε ποτέ τίποτα. Δεν σχολίασε το τέλος υπέρβασης διαμονής.

Το όνομά του, ωστόσο, αποκρύφτηκε από την αστυνομία της Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.