Τεράστια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή σε ένα δίχτυ ψαρέματος σε μια παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια τεράστια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή μπλεγμένη σε ένα δίχτυ ψαρέματος σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi Hat Thai Mueang, κ. Prarop Plaengngam, είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (22 Ιανουαρίου) ειδοποιήθηκαν από έναν κάτοικο της περιοχής ότι μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή σε μια παραλία στην περιοχή του εθνικού πάρκου. .

Πήγαν στην παραλία για να βρουν τη μεγάλη θηλυκή δερμάτινη θαλάσσια χελώνα. Είχε μήκος 181 εκατοστά και η χελώνα έχει αρχίσει να αποσυντίθεται. Ένα δίχτυ ψαρέματος βρέθηκε μπλεγμένο γύρω από τη χελώνα που οι υπεύθυνοι του πάρκου πιστεύουν ότι είναι η αιτία θανάτου.

Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα κινδυνεύει να εξαφανιστεί και έχει χαρακτηριστεί ως προστατευόμενα ζώα στην Ταϊλάνδη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.