Πέντε Ρώσοι παίκτες συνελήφθησαν στη Βίλα στο Πουκέτ

Rawai, Πουκέτ –

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε μια βίλα όπου ανακάλυψε πέντε Ρώσους που έπαιζαν πόκερ και τζόγο στο Rawai, Mueang Phuket.

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (22 Ιανουαρίου) μαζί με την αστυνομία του Chalong εισέβαλαν σε πολυτελή βίλα στο Soi Salika. Πέντε Ρώσοι βρέθηκαν να παίζουν πόκερ και να στοιχηματίζουν. Κατασχέθηκαν από αυτούς δύο σετ χαρτιών πόκερ, 88 μάρκες νομισμάτων και Baraku (Shisha ή Ναργιλές που είναι επίσης παράνομο στην Ταϊλάνδη)

Η σύλληψη έγινε μετά από πληροφορία της αστυνομίας από ενδιαφερόμενο πολίτη ότι αλλοδαποί έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσα στη βίλα. Οι ύποπτοι παραδέχθηκαν στην αστυνομία ότι έπαιζαν πόκερ και τζόγο με μάρκες νομισμάτων για να ανταλλάξουν με κρυπτογράφηση.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομα τυχερά παιχνίδια και ένας από αυτούς αντιμετωπίζει πρόσθετη χρέωση για απαγορευμένη εισαγωγή παράνομου αντικειμένου (Baraku).

Η Ταϊλάνδη έχει μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους κατά του τζόγου στον κόσμο, σημειώνει το Phuket Express. Τα ονόματα των υπόπτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρμόδιες αρχές.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.