Συνελήφθη ύποπτος με 2,417 χάπια Meth στο Thalang

Thalang -

Ένας άνδρας συνελήφθη με 2,417 χάπια μεθαμφεταμίνης και ένα όπλο στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Chalermsak, 33 ετών, από το Phang Nga. Συνελήφθη στον δρόμο Pru Sampan στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri.

Του κατασχέθηκαν 2,417 χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα πιστόλι και 29 σφαίρες. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών και οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.