Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Συντριβή κινεζικού τουριστικού λεωφορείου και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ και τις κοντινές επαρχίες.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024.

  1. Ένας Ουκρανός κατέστρεψε δημόσια και ιδιωτική περιουσία μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ και προκάλεσε δημόσια όχληση, σύμφωνα με πληροφορίες επειδή ήταν εντελώς σπασμένος και δεν είχε τρόπο να πληρώσει εισιτήριο επιστροφής στην Ουκρανία.

Υπήρξε ένας αυξανόμενος αριθμός άπορων Ουκρανών και Ρώσων υπηκόων στο Πουκέτ από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών.

2. Ένας Κινέζος συνελήφθη αφού βρέθηκε να ζητά χρήματα από ανθρώπους στο Πουκέτ.

Βρέθηκε να δείχνει μια ειδοποίηση σε ανθρώπους και η ειδοποίηση έδειχνε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες για το οποίο ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν βοήθεια.

3. Δεκαεπτά Κινέζοι τουρίστες και τρεις Ταϊλανδοί τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στο Thalang.

Μέσα στο λεωφορείο βρέθηκαν 17 Κινέζοι τουρίστες, ένας Ταϊλανδός ξεναγός, ένα μέλος του πληρώματος του λεωφορείου και ο οδηγός.

4. Ένας ακανόνιστος Ρώσος εισέβαλε στο γραφείο του Κυβερνήτη του Πουκέτ στην επαρχιακή αίθουσα του Πουκέτ στην οδό Tha Kraeng στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ πριν προσπαθήσει αργότερα να κλέψει μια μοτοσικλέτα.

Λόγω της ασταθούς ψυχικής κατάστασης του υπόπτου, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του.

5. Πέντε άνδρες από το Μπαγκλαντές συνελήφθησαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν πλαστές σφραγίδες βίζας.

Συνέλαβαν πέντε άντρες από το Μπαγκλαντές στον τερματικό σταθμό διεθνών αφίξεων.

6. Ένας άνδρας από τη Σαουδική Αραβία συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού φέρεται να αφαίρεσε από τους γονείς τους έναν ανήλικο κάτω των 18 ετών.

Κατηγορείται ότι αφαίρεσε έναν ανήλικο ηλικίας άνω των 15 ετών αλλά όχι άνω των 18 ετών από τους γονείς ή τον κηδεμόνα του για χυδαιότητες, ακόμη και αν είχε δοθεί συγκατάθεση.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.