Η θαλάσσια χελώνα γεννά 120 αυγά στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια θαλάσσια χελώνα γέννησε 120 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Takua Pa.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (19 Ιανουαρίουth) ειδοποιήθηκαν από έναν αρχηγό του χωριού ότι βρέθηκε ένα ίχνος θαλάσσιας χελώνας στην παραλία Koh Kor Khao στην υποσυνοικία Koh Kor Khao.

Το DMCR βρήκε μια φωλιά θαλάσσιας χελώνας με 120 αυγά θαλάσσιας χελώνας. Από αυτά, τα 63 ήταν γόνιμα ωάρια.

Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερη περιοχή στην παραλία όπου το θαλασσινό νερό δεν μπορούσε να φτάσει στη φωλιά. Οι υπεύθυνοι του DMCR δήλωσαν ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.