Βρέθηκε πτώμα να επιπλέει κοντά στο νησί στο Phang Nga

Phang Nga -

Ένα πτώμα βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα νησί στην περιοχή Khuri Buri.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (19 Ιανουαρίουth) ειδοποιήθηκαν από έναν καπετάνιο αλιευτικού σκάφους ότι αυτός και το πλήρωμά του βρήκαν ένα ασιατικό ανδρικό σώμα να επιπλέει χωρίς πουκάμισο στη θάλασσα, κοντά στο νησί Ρα. Το πτώμα ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για ταυτοποίηση.

Εν τω μεταξύ, ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους της Μιανμάρ είχε αναφερθεί αγνοούμενος στη θάλασσα αφού έπεσε από ένα αλιευτικό σκάφος νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν ήταν ακόμη θετικό εάν το πτώμα ήταν ο αγνοούμενος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.