Η Ταϊλάνδη εμφανίζεται στο Tripadvisor, Πέντε πόλεις που αναγνωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ταϊλάνδη έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα Βραβεία Tripadvisor Travelers’ Choice Awards 2024, με πέντε από τις πόλεις της να έχουν αναγνωριστεί σε διάφορες κατηγορίες. Η Μπανγκόκ και το Πουκέτ έχουν συμπεριληφθεί στους 25 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας τη 15η και 18η θέση, αντίστοιχα.

 

Η παραλία Pattaya στο Chon Buri κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία Trending Destinations, αναγνωρισμένη για τις όμορφες παραλίες της κατά μήκος του κόλπου της Ταϊλάνδης. Στον τομέα των γαστρονομικών απολαύσεων, το Πουκέτ και το Τσιάνγκ Μάι κατατάχθηκαν στη 10η και 17η θέση στην κατηγορία των Προορισμών Φαγητού, αντίστοιχα. Αυτή η αναγνώριση ευθυγραμμίζεται με την εξέχουσα θέση τους στον Οδηγό Michelin Ταϊλάνδη και τον χαρακτηρισμό του Πουκέτ ως Δημιουργική Πόλη Γαστρονομίας της UNESCO.

 

Τα βραβεία τόνισαν επίσης το Khao Lak στο Phang-Nga, το οποίο κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία Honeymoon Destinations, γνωστό για τις απομονωμένες παραλίες και τις φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες. Εν τω μεταξύ, η Μπανγκόκ κατέκτησε την 11η θέση στη νέα κατηγορία Βιώσιμοι Προορισμοί, σηματοδοτώντας την πρόοδο της Ταϊλάνδης προς τον αειφόρο τουρισμό.

 

Σε περιφερειακό επίπεδο, η Μπανγκόκ, το Πουκέτ και το Τσιάνγκ Μάι συγκαταλέγονται στους 25 κορυφαίους προορισμούς στην Ασία, στην 5η, 6η και 16η θέση αντίστοιχα.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτές τις αναγνωρίσεις, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Tripadvisor στη διεύθυνση https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Destinations.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.