Σαουδική Αραβία συνελήφθη στο Πουκέτ επειδή φέρεται ότι απέσπασε ανήλικο από γονικό κηδεμόνα

Πουκέτ -

Ένας Σαουδάραβας άνδρας συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ αφού φέρεται να αφαίρεσε έναν ανήλικο κάτω των 18 ετών από τους γονείς τους.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (19 Ιανουαρίουth) συνέλαβαν έναν 41χρονο Σαουδάραβα στον τερματικό σταθμό διεθνών αφίξεων.

Κατηγορείται ότι αφαίρεσε έναν ανήλικο ηλικίας άνω των 15 ετών αλλά όχι άνω των 18 ετών από τους γονείς ή τον κηδεμόνα του για χυδαιότητες, ακόμη και αν είχε δοθεί συγκατάθεση. Οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Το όνομα του υπόπτου και οι λεπτομέρειες της κατάστασης έχουν αποκαλυφθεί από τον Τύπο. Ο άνδρας από τη Σαουδική Αραβία δεν έχει κάνει δήλωση στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.