Ρώσος ύποπτος ότι είναι παράνομος ξεναγός στο Temple στο Chalong

Chalong -

Ένας Ρώσος είναι ύποπτος ότι ενεργούσε ως παράνομος ξεναγός σε ναό στο Chalong.

Αξιωματικοί του Γραφείου Τουρισμού και Ξεναγών και της Τουριστικής Αστυνομίας του Πουκέτ επιθεώρησαν τον ναό Phra Yai (Μεγάλος Ναός του Βούδα) στο Chalong, Mueang Phuket.

Οι αξιωματικοί έλεγξαν τις εγγραφές των ξεναγών και ένας Ταϊλανδός ξεναγός βρέθηκε χωρίς κάρτα άδειας ενώ εργαζόταν ως ξεναγός. Εν τω μεταξύ, ένας Ρώσος υπήκοος βρέθηκε και είναι ύποπτος ότι ενεργούσε ως παράνομος ξεναγός. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν είχαν αρκετά στοιχεία για να συλλάβουν τον Ρώσο. Και οι δύο όμως έχουν καταγράψει τα στοιχεία τους στο σύστημα Μετανάστευσης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.