Ο υπουργός Varawut απαντά στην έκρηξη στο εργοστάσιο Suphanburi

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Varawut Silpa-archa, υπουργός Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας, εξέφρασε τη λύπη του για την έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην επαρχία Suphanburi. Το υπουργείο του συντονίζεται με όλα τα δίκτυα για την παροχή επιτόπιας φροντίδας σε όλους τους πληγέντες.

Μετά το χθεσινό περιστατικό, το Υπουργείο Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας δημιούργησε αίθουσα πολέμου για να συντονίσει τις προσπάθειες παροχής βοήθειας. Όλες οι μονάδες του υπουργείου στο Σουφανμπούρι και στις κοντινές επαρχίες έχουν κινητοποιηθεί για να επισπεύσουν την ανακούφιση και την αποζημίωση για όσους επλήγησαν από το συμβάν, συμπεριλαμβανομένων των νεκρών και των τραυματιών, και για την επισκευή κατεστραμμένων σπιτιών.

Ειδικά στην πληγείσα περιοχή, έχει διευθετηθεί συντονισμός με τον Κυβερνήτη της επαρχίας Σουφανμπούρι και όλες τις κυβερνητικές μονάδες για την παροχή βοήθειας και την προσέγγιση κάθε πληγέντος ατόμου. Ζητήθηκε από τους τοπικούς βουλευτές και τους ηγέτες της κοινότητας να φροντίσουν στενά τους ανθρώπους.

Επιπλέον, όπως ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Banharn-Jamsai Silpa-archa, ο Varawut ανέφερε ότι το ίδρυμα γνωρίζει τα παιδιά που έχασαν γονείς στο περιστατικό. Το ίδρυμα θα παρέμβει για να καλύψει τα εκπαιδευτικά τους έξοδα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.