Συνελήφθη άνδρας με 15,000 χάπια Meth στο Chalong

Chalong -

Ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθη με 15,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο Chalong.

Η συνοριακή αστυνομία 425 είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (16 Ιανουαρίουth) συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Pond, 30 ετών, από το Chalong. Του κατασχέθηκαν 257.9 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 15,000 χάπια μεθαμφεταμίνης. Συνελήφθη στην είσοδο του Soi Tanuthep στον δρόμο Chao Fa West.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.