Ξένος και έξι Ταϊλανδοί συνελήφθησαν που πουλούσαν Baraku, ηλεκτρονικά τσιγάρα και παράνομα τσιγάρα στο Bangla Road

Πατόνγκ –

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό και έξι πωλητές από την Ταϊλάνδη αφού βρέθηκαν να πουλούν Baraku, παράνομα τσιγάρα και ηλεκτρονικά τσιγάρα στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express ότι το βράδυ της Τετάρτης (17 Ιανουαρίου), συνέλαβαν συνολικά επτά υπόπτους. Έξι από αυτούς ήταν Ταϊλανδοί πωλητές που βρέθηκαν να πουλούν ηλεκτρονικά τσιγάρα και παράνομα τσιγάρα (απλήρωτοι φόροι) στον δρόμο Bangla.

Ένας από αυτούς είναι ξένος υπεύθυνος καταστήματος. Του κατασχέθηκαν σε ένα κατάστημα πολλά αντικείμενα του Μπαράκου.

Και οι επτά ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Το Phuket Express σημείωσε ότι το Baraku και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι παράνομα να εισάγονται στην Ταϊλάνδη. Τα ονόματα των συλληφθέντων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.