Πέντε άνδρες του Μπαγκλαντές συνελήφθησαν στο Πουκέτ χρησιμοποιώντας πλαστές βίζες

Πουκέτ -

Πέντε άνδρες από το Μπαγκλαντές συνελήφθησαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν πλαστές σφραγίδες βίζας.

Ο Υπάλληλος Μετανάστευσης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (17 Ιανουαρίουth) συνέλαβαν πέντε άντρες από το Μπαγκλαντές στο τερματικό σταθμό διεθνών αφίξεων.

Βρέθηκαν να χρησιμοποιούν πλαστές σφραγίδες βίζας. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Αυτή τη στιγμή, τα ονόματα των υπόπτων έχουν αποκαλυφθεί από τον Τύπο. Κανένας από τους πέντε άνδρες δεν έχει κάνει δήλωση στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.