Οικογενειακή αναταραχή μεταξύ μελών της οικογένειας άφησε ένα άτομο νεκρό και έναν σοβαρά τραυματισμένο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα άτομο πέθανε ενώ ένα άλλο άτομο τραυματίστηκε σοβαρά μετά από καυγά μεταξύ μελών της οικογένειας στο Wichit του Meuang Phuket.

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 8:30 π.μ. την Πέμπτη (18 Ιανουαρίουth) στο Soi Mongkonsap. Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του κυρίου Watcharin Kaewprasap, 63 ετών, από το Wichit. Στο σώμα του βρέθηκαν πέντε τραύματα από μαχαίρι και πληγές. Κοντά οι ομάδες διάσωσης βρήκαν επίσης ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι. Ο 62χρονος Pin Makkaew βρέθηκε με τραύματα στο λαιμό του και ήταν γεμάτος αίματα. Είχε τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Wichit, συνταγματάρχης Chatree Choolaew είπε στο Phuket Express ότι ο κύριος Watcharin ήταν αδελφός της συζύγου του κ. Pin. Και οι δύο είχαν μαλώσει στο παρελθόν για προσωπικά προβλήματα και οι δύο άντρες έμεναν κοντά ο ένας στον άλλο. Την Πέμπτη βγήκαν από τα σπίτια τους και είχαν ένα περιστατικό μανίας πριν ξεκινήσουν οι μάχες.

Η κατάσταση είναι ακόμη υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.