Δεκαεπτά Κινέζοι τουρίστες τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή λεωφορείου στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δεκαεπτά Κινέζοι τουρίστες και τρεις Ταϊλανδοί τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στο Thalang.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τρίτη (16 Ιανουαρίουth) το πρωί σε μια καμπύλη στην οδό Thep Krasattri με κατεύθυνση βόρεια στην Baan Bang Duk, στην υποπεριφέρεια Mai Khao.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το αναποδογυρισμένο λεωφορείο στο δρόμο. Μέσα στο λεωφορείο βρέθηκαν 17 Κινέζοι τουρίστες, ένας Ταϊλανδός ξεναγός, ένα μέλος του πληρώματος του λεωφορείου και ο οδηγός. Είχαν υποστεί διάφορα τραύματα και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το τουριστικό λεωφορείο κατευθυνόταν από το Πουκέτ προς μια προβλήτα στο Phang Nga όταν ο οδηγός του λεωφορείου έχασε ξαφνικά τον έλεγχο σε μια στροφή. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.