Δανέζα τραυματισμένη από κύματα στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια Δανή τουρίστρια τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκε από κύματα σε μια παραλία στο Phang Nga.

Το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi Hat Thai Mueang είπε στο Phuket Express νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στην παραλία Tha Mao στην περιοχή του εθνικού πάρκου.

Μια άγνωστη 60χρονη Δανή τουρίστρια έπαιζε στο νερό. Γύρισε την πλάτη της στη θάλασσα πριν χτυπηθεί από μεγάλα κύματα και σύρθηκε κάτω στην άμμο κάτω από το νερό, αλλά κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να φτάσει στην ακτή. Ένιωσε πόνο στον αυχένα και την πλάτη της και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.