Κινέζος συνελήφθη για φερόμενη επαιτεία στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Κινέζος συνελήφθη αφού βρέθηκε να ζητά χρήματα από ανθρώπους στο Πουκέτ.

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε ότι ένας αλλοδαπός ζητούσε χρήματα από ανθρώπους πρόσφατα. Τη Δευτέρα (15 Ιανουαρίουth), συνέλαβαν τον κ. Yang (ψευδώνυμο), Κινέζο υπήκοο.

Βρέθηκε να δείχνει μια ειδοποίηση σε ανθρώπους και η ειδοποίηση έδειχνε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες για το οποίο ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν βοήθεια. Αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε από τον κ. Γιανγκ.

Ο κ. Yang οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι ζητιανεύει χρήματα δημόσια χωρίς άδεια.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν να βοηθούν αλλοδαπούς που φαίνεται να είναι ανάπηροι. Αν κάποιος δει τέτοιους αλλοδαπούς να ζητιανεύουν, καλέστε το 191 για βοήθεια.

Παρόμοιες ιστορίες:

Μια Κινέζα συνελήφθη αφού βρέθηκε να ζητά παράνομα χρήματα από ανθρώπους στην Πατόνγκ.

Η πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για δωρεάν βίζα για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες εγκρίθηκε στη Βασιλική Εφημερίδα και δημοσιεύτηκε την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Srettha Thavisin, καλωσόρισε την εναρκτήρια πτήση της Κίνας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κατάργησης βίζας το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.