Κατάστημα μεταχειρισμένων Fire Guts στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε κατάστημα μεταχειρισμένων στην πόλη του Πουκέτ, ανησυχώντας τους κατοίκους της περιοχής.

Οι πυροσβέστες από τον δήμο του Πουκέτ ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά την Κυριακή (14 Ιανουαρίουth) το απόγευμα σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων στην οδό Sri Sutat στο Talad Yai, στην πόλη του Πουκέτ.

Στο σημείο έφτασαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα για να εντοπίσουν καπνούς να βγαίνουν από το κατάστημα. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη από την Ιατροδικαστική Αστυνομία μέχρι στιγμής.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.