Ο κατά συρροή κλέφτης του Πουκέτ συνελήφθη στην Μπανγκόκ

Πουκέτ-

Ένας κατά συρροή κλέφτης που φέρεται να έκλεβε από πολλά μέρη στο Πουκέτ, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής από έναν εισαγγελέα του Πουκέτ, συνελήφθη στην Μπανγκόκ λίγο πριν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) ανέφερε την Πέμπτη (11 Ιανουαρίου).th) ότι συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Praiwan στο Wang Thong Lang της Μπανγκόκ. Κατηγορείται για κατά συρροή νυχτερινή κλοπή.

Η σύλληψη έγινε μετά την κλοπή του Praiwan από πολλά σπίτια και σταθμευμένα αυτοκίνητα σε συγκροτήματα κατοικιών στο Πουκέτ. Είχε συλληφθεί στο παρελθόν το 2023, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού το δικαστήριο του έδωσε εγγύηση.

Παρά το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ο Praiwan δεν είχε μάθει το μάθημά του και συνέχισε να κλέβει. Η τελευταία κλοπή φέρεται να ήταν 300,000 μπατ σε μετρητά από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που δυστυχώς για το Πραϊβάν ανήκε σε άγνωστο εισαγγελέα του Πουκέτ. Λίγο αργότερα, ο Praiwan συνελήφθη στην Μπανγκόκ.

Ο Πράιουαν παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου, με απίθανο να του χορηγηθεί εγγύηση για άλλη μια φορά, ειδικά με θύμα έναν εισαγγελέα.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.