Συνελήφθη καθαρίστρια της Μιανμάρ επειδή έκλεψε 140,000 μπατ από την Κύπρο και Σουηδούς τουρίστες στο ξενοδοχείο Patong

Πατόνγκ –

Μια καθαρίστρια της Μιανμάρ συνελήφθη αφού έκλεψε από δύο υπηκόους Κύπρου και έναν Σουηδό τουρίστα σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ, κλέβοντας εμπορεύματα συνολικής αξίας περίπου 140,000 μπατ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (11 Ιανουαρίουth) συνέλαβαν την MRS. HLA HLA WIN, 27 ετών, υπήκοος Μιανμάρ, σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην οδό Na Nai στην Πατόνγκ. Της κατασχέθηκαν έξι χρυσά αντικείμενα. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της κλοπής.

Η σύλληψη έγινε μετά την υποβολή καταγγελιών για κλοπή στην Αστυνομία του Πατόνγκ από δύο άνδρες τουρίστες στην Κύπρο και έναν άνδρα Σουηδό τουρίστα.

Τον Ιανουάριο 6th Οι δύο άντρες Κύπριοι τουρίστες, οι οποίοι είναι συγγενείς, είπαν στην αστυνομία της Patong ότι έμειναν σε διαφορετικά δωμάτια στο ίδιο άγνωστο ξενοδοχείο στην οδό Sirirat στην Patong. Τα χρήματά τους κλάπηκαν από τα δωμάτιά τους, 55,000 μπατ το καθένα, σύμφωνα με την αστυνομική τους έκθεση.

Στις 27 Δεκέμβριοth, 2023, ο Σουηδός είπε στην αστυνομία ότι έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο. Τα χρήματα του κλάπηκαν από το δωμάτιό του στο ποσό των 24,542 μπατ.

Η αστυνομία της Patong συνέχισε την έρευνά της κατά την οποία συνέλαβε τον ύποπτο. Η ύποπτη της Μιανμάρ παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έκλεψε από τους τουρίστες και χρησιμοποίησε τα κλεμμένα χρήματα για να αγοράσει χρυσά αντικείμενα.

Τα ονόματα των θυμάτων αποκαλύφθηκαν κατόπιν αιτήματός τους, σημειώνει το Phuket Express. Ο ύποπτος παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.