Είκοσι παράνομοι εργάτες της Μιανμάρ συνελήφθησαν στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Είκοσι παράνομοι εργάτες της Μιανμάρ συνελήφθησαν σε εργοτάξιο στο Wichit.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (12 Ιανουαρίουth) επιθεώρησαν ένα εργοτάξιο στο Wichit, στο Mueang Phuket αφού ειδοποιήθηκαν για παράνομους εργάτες από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη.

Είκοσι εργάτες της Μιανμάρ συνελήφθησαν. Από αυτούς, οι 13 είναι άνδρες και οι επτά γυναίκες. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για είσοδο στη χώρα χωρίς άδεια.

Σχετικά άρθρα:

Τριάντα Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν αφού βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα σε εργοτάξιο στο Thalang.

Είκοσι οκτώ Κινέζοι υπήκοοι που εισήλθαν στη χώρα με τουριστικές βίζες συνελήφθησαν αφού βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα σε εργοτάξιο στο Cherng Talay.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.