Δερμάτινη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε από το δίχτυ ψαρέματος στο Phang Nga

ΦΩΤΟ: ΔΡ. Kongkiat Kittiwatanawong

Phang Nga -

Μια δερμάτινη πίσω θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού είχε κολλήσει σε δίχτυα στην περιοχή Khura Buri.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκαν από έναν τοπικό ψαρά, τον κ. Kanchit Pattan, στην υποπεριφέρεια Bang Wan για τη χελώνα.

Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού βρέθηκε κολλημένη σε ένα δίχτυ ψαρέματος κοντά στο νησί Pling. Ζυγίζει περίπου 200 κιλά. Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα απελευθερώθηκε ξανά στη θάλασσα αφού αφαιρέθηκε το δίχτυ ψαρέματος.

Σχετικά άρθρα:

Η μεγαλύτερη μητρική δερμάτινη θαλάσσια χελώνα της χρονιάς στο Phang Nga γέννησε 139 αυγά σε μια παραλία στο Phang Nga.

Μια δερμάτινη πίσω θαλάσσια χελώνα γέννησε 120 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης ως τέλειο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Μια θαλάσσια χελώνα γέννησε 121 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 120 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.