Το Εμπνευσμένο Μήνυμα του Βασιλιά Ράμα Χ για την Εθνική Ημέρα του Παιδιού 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιάς Rama X, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας του Παιδιού του 2024, μοιράστηκε ευγενικά ένα βαθύ μήνυμα.

Η Αυτού Μεγαλειότητα τόνισε τη σημασία της σκληρής δουλειάς και των καλών πράξεων για την επίτευξη της ευτυχίας και της ευημερίας.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ενθάρρυνε κάθε παιδί να επιδιώξει επιμελώς την εκπαίδευσή του και την αυτοβελτίωσή του, τονίζοντας ότι αυτή η δέσμευση θα τους επιτρέψει να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές σταδιοδρομίες και να κάνουν καλές πράξεις.

Τέτοιες προσπάθειες, σημείωσε η Αυτού Μεγαλειότητα, είναι το κλειδί για τη δημιουργία ευτυχίας και ευημερίας τόσο για τους ίδιους όσο και για την ευρύτερη κοινότητα.

Το μήνυμα της Αυτού Μεγαλειότητας χρησιμεύει ως οδηγός φάρος, εμπνέοντας τη νεολαία της Ταϊλάνδης να επικεντρωθεί στην προσωπική ανάπτυξη και να συνεισφέρει θετικά στην κοινωνία.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.