Συνελήφθη οικονόμος μετά από κλοπή Γάλλου στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Μια οικιακή βοηθός συνελήφθη αφού έκλεψε 90,000 μπατ από έναν Γάλλο σε ένα διαμέρισμα στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη, (9 Ιανουαρίουth), ένας 50χρονος Γάλλος που απέκρυψε το όνομά του υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Patong. Είπε στην αστυνομία ότι στις 27 Νοεμβρίου 2023, νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην οδό Να Νάι το πρωί. Κράτησε περίπου 95,000 μπατ, ή σχεδόν 3,000 δολάρια ΗΠΑ, σε μια κόκκινη τσάντα στο δωμάτιό του. Την Τρίτη, (9 Ιανουαρίουth), τα χρήματά του εξαφανίστηκαν.

Την Παρασκευή, (13 Ιανουαρίουth), η αστυνομία της Patong συνέλαβε τη γυναίκα φύλακα αλλά δεν την κατονόμασε στον Τύπο. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έκλεψε τα 90,000 μπατ από το θύμα και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει πολλά ακριβά αντικείμενα.

Ο φύλακας του σπιτιού μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κλοπή. Παραμένει υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.