Ο Πρωθυπουργός είναι σίγουρος για την «ομάδα της Ταϊλάνδης» για την ανάπτυξη της τουριστικής σκηνής του Τσιάνγκ Μάι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην "Team Thailand" για την ανάπτυξη του τουριστικού δυναμικού της επαρχίας Chiang Mai.

Επιταχύνονται οι προσπάθειες για την ανάπτυξη υποδομών μεταφορών, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης του διεθνούς αεροδρομίου του Τσιάνγκ Μάι, καθώς και της ολοκλήρωσης της κατασκευής της περιφερειακής οδού. Δήλωσε επίσης ότι η επίλυση του προβλήματος των PM 2.5 θα αυξήσει σημαντικά την εμπιστοσύνη των τουριστών.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης είναι έτοιμη να προωθήσει την περιοχή μόλις αυξηθούν οι τουρίστες, κάτι που με τη σειρά του θα δημιουργήσει εισόδημα και θα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στο Βορρά.

Αργότερα παρακολούθησε την πρόοδο του σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή του Τσιάνγκ Μάι και συναντήθηκε με το κοινό στο Royal Park Ratchapruek.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.