Αναβάτης ταξί μοτοσικλέτας στην Πατόνγκ πέθανε μετά από σοκαριστική συμπλοκή με μαχαίρι κατά τη διάρκεια της ημέρας με συνάδελφό του ταξί

Πατόνγκ –

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί πέθανε ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε μετά από δημόσια συμπλοκή με μαχαίρι στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό την Πέμπτη (11 Ιανουαρίουth) απόγευμα σε πάγκο μοτοσυκλετών ταξί στην οδό Phra Baramee.

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένας αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί, ο κ. Samanmart Ueanoat, 61 ετών, από το Phetchaburi, είχε τραυματιστεί σοβαρά από τραύματα από μαχαίρι και τραύμα. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε τοπικό νοσοκομείο.

Ένας άλλος αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί, ο κ. Tawatchai Kaewsamsri, 41 ετών, από το Phatthalung, είχε τραυματιστεί από τραύματα στο ένα πόδι του.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι οι δύο άνδρες ήταν αναβάτες μοτοσικλετών ταξί στον ίδιο πάγκο ταξί και είχαν προηγούμενες συγκρούσεις στο παρελθόν. Είχαν λογομαχήσει λεκτικά για ένα άγνωστο θέμα πριν ξεκινήσει η σωματική συμπλοκή. Δεν ήταν αμέσως σαφές ποιος χτύπησε πρώτος ή ποιος ξεκίνησε τη σύγκρουση, είπαν οι μάρτυρες.

Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες από την ώρα του Τύπου και ο κ. Tawatchai θα εξεταστεί πλήρως μετά από ιατρική περίθαλψη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.