Ο ύποπτος ληστεύει το κατάστημα υπό την απειλή όπλου και δραπετεύει με χρυσό αξίας μισού εκατομμυρίου μπατ στο Nakhon Si Thammarat – Βίντεο

Nakhon Si Thammarat –

Ένας ύποπτος λήστεψε ένα κατάστημα χρυσού υπό την απειλή όπλου και στη συνέχεια έφυγε με ταχύτητα με τρία χρυσά αντικείμενα αξίας περίπου μισού εκατομμυρίου μπατ στην περιοχή Tha Sala, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία της Tha Sala είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό την Τρίτη (9 Ιανουαρίουth) σε ένα χρυσοπωλείο στην πόλη Tha Sala.

Η αστυνομία έφτασε στο χρυσοπωλείο και εξέτασε πλάνα CCTV που φαίνεται να δείχνουν ότι ο άνδρας ύποπτος σταμάτησε τη μηχανή του μπροστά από το χρυσοπωλείο. Στη συνέχεια, ο ύποπτος, ο οποίος φορούσε κράνος ολόκληρου του προσώπου, μπήκε στο κατάστημα και αμέσως λήστεψε το κατάστημα χρησιμοποιώντας όπλο. Πήρε τρία χρυσά αντικείμενα αξίας περίπου 700,000 μπατ πριν ξεφύγει με ταχύτητα. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ύποπτο μέχρι την ώρα του Τύπου.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα, τον Ιανουάριο του 2024, που ένας ύποπτος λήστεψε καταστήματα χρυσού στην περιοχή Tha Sala. Την πρώτη φορά ο ύποπτος συνελήφθη μέσα σε μία ώρα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.