Έξι Ρώσοι και τρεις Ταϊλανδοί διασώθηκαν μετά την ανατροπή γιοτ στο Rawai

Rawai -

Έξι Ρώσοι τουρίστες και τρεις Ταϊλανδοί διασώθηκαν μετά την ανατροπή ενός γιοτ κοντά σε ένα νησί στο Ραβάι.

Το ναυτικό γραφείο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι στις 3:50 μ.μ. την Τρίτη (9 Ιανουαρίουth) ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα από τον καπετάνιο του γιοτ, κ. Jakkree Kuenkong. Μετέφερε έξι Ρώσους τουρίστες άγνωστους και δύο Ταϊλανδούς επιβάτες. Είχαν αναχωρήσει από μια προβλήτα στο Chalong στις 9:40 π.μ. το πρωί σε μια εκδρομή στο νησί Μαίθων και τη Ράχα.

Ένας από τους σωλήνες νερού στο γιοτ είχε σπάσει όταν έφτασαν στη δυτική πλευρά του νησιού των Κοραλλιών. Το νερό διέρρευσε στο γιοτ πολύ γρήγορα και η αντλία νερού δεν μπόρεσε να αφαιρέσει το νερό αρκετά γρήγορα. Αυτό συνέβη παρά τον άνεμο και τα κύματα που περιγράφονται ως πολύ ήρεμα.

Υπήρχε ένα κοντινό σκάφος που βοήθησε το αναποδογυρισμένο σκάφος προτού ανατραπεί τελείως το γιοτ στις 5:05 μ.μ.. Δεν διέρρευσε λάδι από το γιοτ και όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα έφτασαν με ασφάλεια σε μια προβλήτα στο Cape Panwa στο Wichit. Κανείς δεν τραυματίστηκε.

Παρόμοιες ιστορίες:

Ένα πεντάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία διαπιστώθηκε ότι πέθανε και ένας καπετάνιος έπεσε αναίσθητος και τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με σκάφος στο Πουκέτ. Επιπλέον, έξι ξένοι τουρίστες και ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους υπέστησαν διάφορους τραυματισμούς όταν το ταχύπλοό τους στο ίδιο ατύχημα συνετρίβη με βράχους κοντά στο νησί Maithon στο Chalong.

Αμφεταμίνη βρέθηκε στην κυκλοφορία του αίματος ενός καπετάνιου σκάφους όταν ένα ταχύπλοο προσέκρουσε σε βράχους κοντά στο νησί Maithon στο Chalong, σκοτώνοντας ένα πεντάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία που βρισκόταν σε διακοπές.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.