Αναβάτης παράδοσης μοτοσικλετών συνελήφθη για κατά συρροή κλοπές στην Καμάλα του Πουκέτ

Καμάλα -

Ένας ντελίβερι μοτοσικλέτας συνελήφθη αφού φέρεται να έκλεψε πολλά αντικείμενα από αλλοδαπούς και Ταϊλανδούς στην Καμάλα.

Η αστυνομία της Καμάλα είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (10 Ιανουαρίουth) συνέλαβαν έναν άγνωστο άνδρα ύποπτο που είναι ντελίβερι μοτοσυκλέτας. Φέρεται να έκλεψε από πολλά μέρη στην Καμάλα τουλάχιστον τρεις φορές.

Η αστυνομία κατέσχεσε πολλά κλοπιμαία από τον ύποπτο που ανήκαν σε αλλοδαπούς και Ταϊλανδούς. Ορισμένα αντικείμενα έχουν ήδη επιστραφεί στους ιδιοκτήτες τους από την ώρα του τύπου. Το όνομα του υπόπτου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Καμάλα στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.