Μαλαισιανός άνδρας συνελήφθη στο Πουκέτ επτά χρόνια μετά από φερόμενη παραβίαση της εγγύησης για κατηγορίες που σχετίζονται με κεταμίνη

Πουκέτ -

Ένας Μαλαισιανός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ. Φέρεται να παραβιάζει τους όρους αποφυλάκισής του για επτά χρόνια μετά τη σύλληψή του με κεταμίνη.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (8 Ιανουαρίουth) είχαν συλλάβει τον Μαλαισιανό, 58 ετών, στον διεθνή τερματικό σταθμό αφίξεων του αεροδρομίου του Πουκέτ. Κατηγορείται για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 2 (κεταμίνη).

Φέρεται να βρισκόταν σε φυγή για επτά χρόνια αφού δεν παρέθεσε τον εαυτό του στο δικαστήριο αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Χθες οδηγήθηκε ξανά στο ποινικό δικαστήριο.

Αυτή τη στιγμή, το όνομα του υπόπτου έχει αποκαλυφθεί από τον Τύπο. Ο Μαλαισιανός δεν έχει δώσει δήλωση στον Τύπο και δεν ήταν σαφές γιατί αποφάσισε να πετάξει πίσω στην Ταϊλάνδη μετά από τόσο καιρό και προφανώς δραπέτευσε προηγουμένως πάνω από φυσικά χερσαία σύνορα.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.