Πυρκαγιά καταστρέφει πολλά καταστήματα στην Πατόνγκ – Βίντεο

Πατόνγκ –

Μια πυρκαγιά που σημειώθηκε τη νύχτα κατέστρεψε περίπου επτά καταστήματα στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στις 5:10 π.μ. το πρωί της Τρίτης (9 Ιανουαρίουth) σε καταστήματα απέναντι από ένα ξενοδοχείο στην οδό Ratch Uthit 200 Pi στην Πατόνγκ.

Αστυνομία, πυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά ήταν πολύ φλεγόμενη.

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Από τη φωτιά υπέστησαν ζημιές περίπου επτά καταστήματα ρούχων, υποδημάτων και τσαντών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής από την Ιατροδικαστική Αστυνομία και το κόστος των ζημιών δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.