Η Ταϊλάνδη αναγνωρίζεται ως δημοφιλής προορισμός από το National Geographic Traveler China

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ταϊλάνδη έχει αναγνωριστεί με το «Χρυσό Βραβείο» για τον «Popular Destination» στα Χρυσά Βραβεία 2023 από το National Geographic Traveler China. Η διάκριση σηματοδοτεί την αυξανόμενη απήχηση της χώρας μεταξύ των Κινέζων τουριστών, κυρίως λόγω του κυβερνητικού συστήματος απαλλαγής από την έκδοση βίζας και των προσπαθειών να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών και μια ποιοτική ταξιδιωτική εμπειρία.

 

Το βραβείο, που απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια της 18ης τελετής, υπογραμμίζει επίσης τις αλλαγές στις ταξιδιωτικές προτιμήσεις των Κινέζων τουριστών. Οι νικητές επιλέχθηκαν με βάση την ανάλυση μεγάλων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας αναζήτησης και των αριθμών τουριστών σε δημοφιλείς προορισμούς.

 

Ο Διευθυντής του Γραφείου της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) του Πεκίνου, Pakkanan Winijchai, παρέλαβε το βραβείο στην τελετή στο Πεκίνο στις 28 Δεκεμβρίου 2023.

Το 2023, η Ταϊλάνδη υποδέχτηκε 3,519,735 ταξιδιώτες από την Κίνα, κατατάσσοντάς την ως τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά επισκεπτών μετά τη Μαλαισία, με 4,563,020 επισκέπτες, και μπροστά από τη Νότια Κορέα, η οποία αντιπροσώπευε 1,658,688 τουρίστες.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.