Ισπανός άνδρας συνελήφθη για κλοπή από Μογγολέζα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ισπανός συνελήφθη αφού έκλεψε μια τσάντα με κινητό τηλέφωνο, μετρητά και κλειδιά από μια Μογγολέζα σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Bangla.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (7 Ιανουαρίουth) συνέλαβαν έναν Ισπανό, 23. Του κατασχέθηκε ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο iPhone 14 Pro. Συνελήφθη κοντά στο αστυνομικό κουτί Bangla στην οδό Taweewong στην Πατόνγκ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για νυχτερινή κλοπή.

Η σύλληψη έγινε μετά το Σάββατο (6 Ιανουαρίου) νωρίς το πρωί, όταν μια Μογγολική γυναίκα, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Πατόνγκ. Είπε στην αστυνομία ότι της έκλεψαν την τσάντα με το iPhone, 10,000 μπατ σε μετρητά και ένα κλειδί δωματίου. Είχε τοποθετήσει την τσάντα σε έναν καναπέ μέσα σε ένα άγνωστο νυχτερινό κέντρο στην οδό Bangla. Η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της και έλεγξε βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να εντοπίσει και να συλλάβει τελικά τον ύποπτο. Τα πλάνα CCTV φαίνεται να δείχνουν τον άνδρα να παίρνει και να απομακρύνεται με το πορτοφόλι.

Ο ύποπτος δεν έδωσε δήλωση στον Τύπο σχετικά με τις κατηγορίες και την κατάσταση. Το όνομά του αποκρύφτηκε από την αστυνομία της Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.