Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από ατύχημα με λεωφορείο στο Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat –

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από δυστύχημα με λεωφορείο στην περιοχή Thung Song.

Η αστυνομία του Thung Song ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το βράδυ της Κυριακής (7 Ιανουαρίουth) στην κύρια οδό Asia 41 στην υποπεριοχή Nong Hong. Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν το λεωφορείο που ανατράπηκε κοντά σε σχολείο.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο βρέθηκαν έξι τραυματίες. Μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Άλλοι επιβάτες που δεν τραυματίστηκαν είπαν σε συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι το επιβατικό λεωφορείο ταξίδευε από την Μπανγκόκ με κατεύθυνση τη νότια Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε ξαφνικά τον έλεγχο λίγο πριν το ατύχημα.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, οι λεπτομέρειες ήταν ακόμη περιορισμένες και ούτε το όνομα του οδηγού ούτε των επιβατών είχαν γνωστοποιηθεί στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα διερευνήθηκε τόσο από την εταιρεία λεωφορείων όσο και από τις αρχές επιβολής του νόμου. Κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου συγκεντρώθηκε επίσης από την αστυνομία.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.