Συνέντευξη τουρίστα από τη Νέα Ζηλανδία μετά τον θάνατο της Ταϊλανδής φίλης στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας τουρίστας από τη Νέα Ζηλανδία βρίσκεται υπό έρευνα μετά το θάνατο της Ταϊλανδής φίλης του στο Πουκέτ το Σάββατο 6 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με αναφορές, ο 40χρονος κ. Hamish, εθεάθη από μάρτυρες να μαλώνει λεκτικά με την 33χρονη Ταϊλανδή φίλη του, κα Chatchaya, κοντά στην πισίνα του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου τους στην Patong το απόγευμα του Σαββάτου. Το όνομα του ξενοδοχείου αποκρύφτηκε από την αστυνομία στο πλαίσιο της έρευνας.

Μάρτυρες είπαν ότι στη συνέχεια είδαν τον κ. Hamish να μεταφέρει την κυρία Chatchaya από την ταράτσα πριν ζητήσει από το προσωπικό του ξενοδοχείου να καλέσει ασθενοφόρο. Και τα δύο πλήρη ονόματα των δύο έχουν αποκαλυφθεί εν αναμονή της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν ήταν σαφές τι ακριβώς δεν πήγαινε καλά εκείνη τη στιγμή με τον Chatchaya.

Η κα Chatchaya ήταν αναίσθητη ενώ την μετέφερε ο κύριος Hamish που ήταν από τη Νέα Ζηλανδία. Το προσωπικό του ξενοδοχείου επικοινώνησε με το Kusontham Foundation, μια τοπική ιατρική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, που μετέφερε εσπευσμένα την κα Chatchaya στο νοσοκομείο Patong. Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της γύρω στις 2:00, μόλις 30 λεπτά μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Hamish είχε επιστρέψει για να κάνει ντους πριν από το θάνατό της και αργότερα ειδοποίησε τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου ότι θα επισκεφθεί τη φίλη του στο νοσοκομείο για να ελέγξει την κατάστασή της. Είχε περάσει σχεδόν μισή ώρα από το συμβάν.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ ξεκίνησε προανάκριση, ασφαλίζοντας τον χώρο της πισίνας και το δωμάτιο του κ. Χαμίσ. Αυτή τη στιγμή κάνουν συνεντεύξεις από το προσωπικό του ξενοδοχείου και συλλέγουν στοιχεία για να προσδιορίσουν τις συνθήκες του θανάτου της κας Chatchaya.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο κ. Hamish, ο οποίος συνεργάζεται με την έρευνα, δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για κανένα αδίκημα. Ωστόσο, ο ρόλος του στα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της κας Chatchaya παραμένει ασαφής και η αστυνομία δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παίρνει συνέντευξη από τον άνδρα.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.