Δύο Καμποτζιανοί χωρίς έγγραφα συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν γυαλιά στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Δύο άνδρες της Καμπότζης χωρίς έγγραφα συνελήφθησαν αφού βρέθηκαν να πουλούν γυαλιά στην παραλία Patong.

Η αστυνομία της Περιφέρειας 8 είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από ντόπιους ότι δύο μετανάστες χωρίς έγγραφα ενοχλούσαν τους τουρίστες στην παραλία Patong. Προσπαθούσαν να πουλήσουν γυαλιά που προκάλεσαν δημόσια ενόχληση.

Το Σάββατο (6 Ιανουαρίου) οι δύο συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν μόνο ως ο κ. Ya και ο κ. Channy Lay. Δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν τα διαβατήριά τους ή οποιοδήποτε είδος άδειας εργασίας στους αξιωματικούς και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Patong για να αντιμετωπίσουν περαιτέρω νομικές ενέργειες και απέλαση.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.