Η θαλάσσια χελώνα γεννά 121 αυγά στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια θαλάσσια χελώνα γέννησε 121 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (6 Ιανουαρίου) το πρωί μια μητέρα θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi-Hat Thai Mueang.

Το DMCR βρήκε μια φωλιά θαλάσσιας χελώνας με 121 αυγά, εκ των οποίων τα 68 ήταν γόνιμα αυγά. Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερη περιοχή στην παραλία όπου το θαλασσινό νερό δεν μπορούσε να φτάσει στη φωλιά. Οι υπεύθυνοι του DMCR δήλωσαν ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Σχετικά άρθρα:

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 118 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Tai Mueang.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 125 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 103 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 112 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Η μεγαλύτερη μητρική δερμάτινη θαλάσσια χελώνα της χρονιάς στο Phang Nga γέννησε 139 αυγά σε μια παραλία στο Phang Nga.

Μια δερμάτινη πίσω θαλάσσια χελώνα γέννησε 120 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης ως τέλειο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.