Ρώσος συνελήφθη στο Πουκέτ αφού φέρεται να απέσπασε ανήλικο από τον γονικό κηδεμόνα

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού φέρεται να αφαίρεσε από τους γονείς του έναν ανήλικο κάτω των 18 ετών.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Παρασκευής (5 Ιανουαρίουth) συνέλαβαν έναν 63χρονο Ρώσο στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Κατηγορείται ότι αφαιρείται ένας ανήλικος ηλικίας άνω των 15 ετών, αλλά όχι περισσότερο από 18 ετών από τους γονείς ή τον κηδεμόνα τους, ακόμη και αν δόθηκε η συγκατάθεση.

Συνελήφθη στον τερματικό σταθμό διεθνών αφίξεων και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ. Ο Ρώσος δεν έχει κάνει δήλωση στον Τύπο.

Αυτή τη στιγμή, το όνομα του υπόπτου και οι λεπτομέρειες της κατάστασης έχουν αποκαλυφθεί από τον Τύπο. Το Phuket Express θα ενημερώσει την κατάσταση εάν δημοσιοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.