Οδηγός τουριστικού λεωφορείου στο Πουκέτ πετάει τουρίστες στην άκρη του δρόμου, οδηγεί την αστυνομία σε άγρια ​​καταδίωξη που καταλήγει σε ατύχημα – Βίντεο

Phang Nga -

Ένα τουριστικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στο Phang Nga μετά από σύγκρουση αφού ένας οδηγός πέταξε τουρίστες στην άκρη του δρόμου στο Πουκέτ και παρέσυρε τους επικεφαλής της αστυνομίας για μια καταδίωξη άνω των 70 χιλιομέτρων.

Η αστυνομία Tha Chatchai είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (6 Ιανουαρίουth) ειδοποιήθηκαν από μια τουριστική εταιρεία στο Πουκέτ ότι ένας οδηγός λεωφορείου άφησε τους τουρίστες χωρίς προφανώς κανένα λόγο σε ένα κατάστημα στο Κάθου του Πουκέτ. Φέρεται επίσης να επιτέθηκε σε υπάλληλο της εταιρείας που προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει με ταχύτητα με το λεωφορείο. Αυτό οδήγησε την αστυνομία να κληθεί να καταδιώξει το λεωφορείο.

Το λεωφορείο κατευθυνόταν προς τα βόρεια του Πουκέτ και είχε βγει πρόσφατα από το σημείο ελέγχου του Πουκέτ στην περιοχή Ταϊλάνδης Μουάνγκ στο Phang Nga.

Η αστυνομία του Tha Chatchai ακολούθησε το λεωφορείο και το λεωφορείο έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην άκρη του δρόμου στην Παλιά Αγορά, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς.

Ο οδηγός, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά συνελήφθη. Μιλούσε σε κύκλους και από την ώρα του Τύπου ελέγχεται για παράνομα ναρκωτικά.

Το όνομά του δεν κυκλοφόρησε στον ταϊλανδικό Τύπο. Δεν είναι σαφές γιατί πέταξε τους τουρίστες και τι ξεκίνησε ο καυγάς.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.