Συνολικά αναφέρθηκαν 7,864 περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια μέθης σε επτά ημέρες της Πρωτοχρονιάς της Ταϊλάνδης εκστρατείας για την οδική ασφάλεια

Ταϊλάνδη -

Το Ταϊλανδικό Τμήμα Δοκίμων ανέφερε συνολικά 7,864 περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στην Ταϊλάνδη σε επτά ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024) της πρωτοχρονιάτικης εκστρατείας Seven Days Road Safety.

Ο αριθμός των υποθέσεων οδήγησης υπό την επήρεια μέθης είναι το 97.06 τοις εκατό των άλλων περιπτώσεων στην εκστρατεία αναστολής, αποτελώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Οι τρεις πρώτες επαρχίες με τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων οδήγησης υπό την επήρεια μέθης σε επτά ημέρες είναι η Μπανγκόκ με 469 κρούσματα, ακολουθούμενη από την Nakhon Phanom με 351 κρούσματα και το Nong Khai με 328 κρούσματα.

Σχετικά Άρθρα:

Μια μέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου), ο αριθμός ήταν 2,247 περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το Ταϊλανδικό Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) ανέφερε την Παρασκευή (5 Ιανουαρίου), συνολικά 284 θανάτους, 2,307 τραυματισμούς και 2,288 τροχαία ατυχήματα σε επτά ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024) του νέου έτους Εκστρατεία Επτά Ημερών Οδικής Ασφάλειας στην Ταϊλάνδη.

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 2 θανάτους με 40 τραυματισμούς και 41 ατυχήματα σε επτά ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.