Το Πουκέτ συνοψίζει Επτά ημέρες με δύο θανάτους την Πρωτοχρονιά για την Οδική Ασφάλεια

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 2 θανάτους με 40 τραυματισμούς και 41 ατυχήματα σε επτά ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας.

Το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) ενημέρωσε στο Phuket Express την Παρασκευή (5 Ιανουαρίου) λεπτομέρειες για την έβδομη ημέρα της εκστρατείας για την ασφάλεια (4 Ιανουαρίου) με συνολικά 5 τροχαία ατυχήματα και 5 τραυματίες.

Στην περιοχή Mueang Phuket σημειώθηκαν 4 τροχαία ατυχήματα με 4 τραυματίες. Ένα τροχαίο ατύχημα με 1 τραυματισμό ήταν στην περιοχή Thalang. Δεν σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα στην περιοχή Kathu.

Το Πουκέτ είχε δύο θανάτους συνολικά στην επταήμερη εκστρατεία.

Ένας 33χρονος άνδρας οδηγός σκοτώθηκε όταν το φορτηγό του συγκρούστηκε με ένα άλλο φορτηγό και ένα σεντάν στο Thalang, ο πρώτος θάνατος που αναφέρθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας του Πουκέτ.

Ένας Ταϊλανδός αναβάτης έχασε τη ζωή του και ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση μεγάλης μοτοσυκλέτας με μικρότερο μηχανάκι στο Κάθου.

Το Πουκέτ αναφέρει συνολικά δύο θανάτους σε έξι ημέρες της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας.

Το Ταϊλανδικό Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) ανέφερε την Παρασκευή (5 Ιανουαρίου), συνολικά 284 θανάτους, 2,307 τραυματισμούς και 2,288 τροχαία ατυχήματα σε επτά ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024) του νέου έτους Εκστρατεία Επτά Ημερών Οδικής Ασφάλειας στην Ταϊλάνδη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.