Η AOT είναι έτοιμη για πολιτική Ταϊλάνδης-Κίνας χωρίς βίζα, αναμένει ώθηση στον κινεζικό τουρισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

(NNT) – Μετά την έγκριση της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για μια μόνιμη συμφωνία χωρίς βίζα με την Κίνα, η Airports of Thailand (AOT) είναι έτοιμη να υποστηρίξει την πολιτική ΧΩΡΙΣ βίζα.

Το πρακτορείο έχει συνεργαστεί με αρμόδιους φορείς για τη διευκόλυνση των διαδικασιών τόσο για τους εισερχόμενους όσο και για τους εξερχόμενους επιβάτες, διασφαλίζοντας ρευστότητα χωρίς να δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση σε διάφορα σημεία εξυπηρέτησης, ειδικά σε τομείς μετανάστευσης και παραλαβής αποσκευών. Έχει επίσης ενσωματωμένη τεχνολογία για πρόσθετη ευκολία.

Επιπλέον, η AOT έχει ξεκινήσει ένα έργο τόνωσης της αγοράς για τις αερομεταφορές για να προσελκύσει αεροπορικές εταιρείες για να αυξήσουν τη συχνότητα των πτήσεων και τους διεθνείς επιβάτες.

Οι αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν τακτικές διεθνείς πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων τσάρτερ και των μη τακτικών ή μισθωμένων πτήσεων, θα λάβουν έκπτωση 175 μπατ ανά επιπλέον επιβάτη, πέραν του εγκεκριμένου προγράμματος πτήσεων.

Αυτό υπόκειται σε μέγιστη έκπτωση 75% στα τέλη υπηρεσίας προσγείωσης αεροσκαφών για τις πρόσθετες πτήσεις. Το πρόγραμμα ισχύει αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου 2023 έως τις 31 Μαρτίου 2024.

Υπάρχει επίσης ένα έργο για αεροπορικές εταιρείες που ανοίγουν νέα δρομολόγια πτήσεων, όπου η AOT θα εξετάσει εκπτώσεις στα τέλη προσγείωσης αεροσκαφών, στα τέλη στάθμευσης αεροσκαφών και στη χρήση αεροπορικών γεφυρών.

Ο AOT αναμένει ότι το μέτρο ΧΩΡΙΣ VISA το 2024 θα προσελκύσει περισσότερους από 8 εκατομμύρια Κινέζους τουρίστες στην Ταϊλάνδη, μια ανάκαμψη 75% σε σύγκριση με το 2019, όταν 11.1 εκατομμύρια Κινέζοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.