Συνελήφθησαν δύο έφηβοι μετά από καβγά στο Πουκέτ

Πουκέτ-

Δύο έφηβοι συνελήφθησαν μετά από ένοπλη συμπλοκή κοντά σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό την Τετάρτη νωρίς το πρωί (3 Ιανουαρίου) στον δρόμο του Πουκέτ κοντά στο Ναυτικό Αστυνομικό Τμήμα του Πουκέτ στην πόλη του Πουκέτ. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν ίχνος σφαίρας σε γυάλινο παράθυρο πεζοναύτη αστυνομικού μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Κανείς στο σταθμό δεν τραυματίστηκε.

Ωστόσο, άλλα δύο άτομα έξω από το σταθμό έχουν τραυματιστεί ελαφρά, μια γυναίκα που τραυματίστηκε από μώλωπες και ένας άνδρας που υπέστη μερικές γρατσουνιές στο κεφάλι, και οι δύο περαστικοί που τράπηκαν σε φυγή πανικόβλητοι μετά τους πυροβολισμούς. Η αστυνομία εντόπισε πλάνα CCTV για να καθορίσει τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στο περιστατικό.

Το βράδυ της Τετάρτης, 3 Ιανουαρίου, η αστυνομία συνέλαβε δύο ύποπτους που ταυτοποιήθηκαν μόνο με τα μικρά τους ονόματα, τον κ. Pu, 18 ετών, ο οποίος οδήγησε μοτοσικλέτα κατά τη διάρκεια του περιστατικού και τον κ. Κιμ, επίσης 18 ετών, ο οποίος πυροβόλησε ως επιβάτης της μοτοσικλέτας. . Συνελήφθησαν σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Wichit. Από αυτούς κατασχέθηκε ένα χειροποίητο όπλο.

Ισχυρίστηκαν στην αστυνομία ότι κάθονταν κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin κοντά στο Ναυτικό Αστυνομικό Τμήμα του Πουκέτ. Υπήρχε μια άλλη ομάδα εφήβων που σταμάτησε κοντά τους και φαινόταν να έβγαλε ένα όπλο. Οι δύο ύποπτοι οδήγησαν στην άλλη ομάδα αλλά έφυγαν με ταχύτητα. Όταν οι ύποπτοι έφτασαν κοντά στο αστυνομικό τμήμα, ισχυρίστηκαν ότι η άλλη ομάδα άνοιξε πυρ εναντίον τους πρώτα πριν πυροβολήσουν.

Δεν ήταν σαφές εάν οι δύο ύποπτοι και η άλλη ομάδα νεαρών είχαν προηγούμενες διαμάχες ή διαμάχες και οι ύποπτοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα.

Ο κ. Pu και ο κύριος Kim αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Παραδέχτηκαν τις κατηγορίες και η αστυνομία αναζητά τους άλλους εμπλεκόμενους στο περιστατικό από την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.